Jeg sad i bilen, og var på vej på arbejde. Jeg havde lidt travlt. Jeg vågnede også lidt for sent i dag. I dag skulle jeg ud til en kunde, som gerne ville have hele hendes nye hjem malet. Hun har lige købt et hus med hendes familie, og inden de flytter ind, har hun kontaktet mit firma, og sagt hun ønsker at vi maler det hele hvidt. Jeg har nemlig mit eget malerfirma som jeg har haft i 2 år. Jeg virkelig glad og stolt over det. Mit firma vokser og vokser, og jeg har lige nu 3 medarbejder. Jeg elsker mit arbejde. Jeg kan godt lide at møde nye mennesker, og arbejde fysisk. Jeg elsker at male, og gøre ting flottere. Især når jeg færdig. Jeg elsker at se hvilken forskel jeg har gjort. Jeg tog så hen til kunden, og jeg var der et par timer. Vi fik 2 store soveværelser malet helt færdig, og det blev så flot. Hun blev virkelig også glad for arbejdet. Vi ville komme igen i morgen, men der skete desværre noget uheldigt på arbejdet. Jeg fik tabt min iPhone ude på gaden i frokostpausen. Det gjorde desværre at min iPhone skærm smadrede, og at jeg blev nødt til få den repareret. Det nemlig den jeg bruger til meget at min kontakt til andre. Familie, kunder og venner. Jeg valgte at tage ned til fixphone.dk, hvor jeg før i tiden, har fået min skærm skiftet. Dem kunne man virkelig stole på, og det var altid bare god service. Det vigtigt for mig var at de var hurtigt, men på samme tid, udførte et godt stykke arbejde. Derfor elsker jeg fixphone, og altid bruger dem. Jeg elsker ikke at vente længe, da jeg hurtigt skal videre med dagen. Jeg så glad for at min iPhone virker igen som ny.