Det lyder måske næsten helt plat, men jeg synes virkeligt at bambus sengetøj er blødt og dejligt. Derfor vil jeg lige skrive en lille freestyle artikel om det. Jeg tænker også at omme lidt ind på bambus dyner, og så tror jeg heller ikke at jeg vil proppe flere andre typer produkter ind, men man ved jo aldrig med de her freestyle- eller improvisations artikler, der kan ske så meget undervejs, og det er jo helt tilladt, så på den måde, så er det jo bare at vente og se. Men jeg vil i hvert fald gerne lige nævne at bambus sengetøj er rart at sove i og at en bambus dyne er ligeså. Og derfor så kan jeg jo med rette også komme ind på at jeg synes at både en bambus dyne og bambus sengetøj er skønt, men det er måske egentlig bare det samme. Og så alligevel ikke jo, fordi der må da være forskel på noget der er rart at sove i, og så noget der er skønt

Forskellen på noget der er rart at sove i og noget der er skønt

Jeg vil mene at forskellen på noget der er rart og noget der er skønt, er relativ, men jeg vil dog på samme tid mene at det skønne næsten må være mere positivt end det rare. Eller på den anden side, så kan rart måske også bare være en mindre beskrivende måde at sige noget er skønt på. Rart er i hvert fald ikke dårligt, og det er jo det det handler om. 

Bambus sengetøj er både skønt og rart. Jeg sidder lige her på et hotel og der er en dame ved siden af mig som simpelthen taler så grimt, så beklager at mit fokus er lidt skiftende, og min skrivestil er lidt fluffy, men det er for at være helt ærlig lidt svært for mig at koncentrere mig når hun opfører sig så specielt. Jeg kan simpelthen ikke helt lade være med at lytte med, men ved du hvad jeg nupper lige et headset på, så er den skid slået, og så kan jeg komme ind i et super godt fokus, til den næste artikel. Denne er dog fyret af nu og er ved at være på vej mod sin ende. Så tak fordi du læste med og du må have det rart og skønt.